Telefon: +36 42 312 125
Csöpivirág
 

Testimonials

Kedves Csöpi Virág!

Tökéletes lett a kiszállított pozsgás kompozició! Pont így képzeltem! Nagyon örült Anyukám!

Köszönöm, hogy elvállalták a kérésem, sok üzlet Önök előtt furcsának és telhesíthetetlennek látta a kérésemet.


Köszönettel: Urbin Tünde


ui: mindenkinek Önöket fogom ajánlani!

2017.05.07.


Urbin Tünde
Meglepődve bukkantam rá, hogy már Nyíregyházán is van virág házhoz szállítás. Kaptam az alkalmon igaz késve, vasárnap zárás előtt egy órával, mégis felvették a rendelésem és a megadott időben még aznap kézbesítettek a csokrokat amiket rendeltem.
Hozzáteszem külföldről rendeltem (ami azt bizonyítja, hogy mindenre fel vannak készülve) és teljes mértékben rájuk bíztam a csokrok összeállítását amivel könnyeket csaltak édesanyánk és nagymamánk szemébe hiszen gyönyörűek lettek!
Nagyon szépen köszönjük!
Csak ajánlani tudom őket!!!
Minden jót!

Egy vásárló
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Kedves, figyelmes rendelésfelvétel, megbízható, extra kéréseket is teljesítő szolgáltatás. Édesanyám névnapi csokra gyönyörű lett - s mivel mi nem lehettünk ott, nemcsak a kiszállításról kaptunk értesítést, hanem képet is az ünnepeltről a csokorral. Nagyon boldoggá tett mindannyiunkat ez a gesztus. Köszönjük -Visszatérünk:))

Zsóka
Jó estét kívánok!Nagyon köszönöm, mert nagy sikere volt csak sajnos nem láthattam az arcocskáját de nagyon boldog volt!még egyszer nagyon köszönöm a segítségüket mert nagyon nagy volt az öröm! Fogom hirdetni az önök kis vállalkozásukat mert nagyon korrekten működnek.

Bán György
Gyönyörű volt a virágcsokor, amit az Euroflorist-on keresztül küldtem. Igazán korrekt kiszolgálást kaptam, csak dicsérni tudom Önöket. Köszönöm!

Móré Zsuzsa
Köszönöm,a gyönyörű virágokat,mellyel nagy gyászunkat enyhíteni segítettek! Csak ajánlani tudom Önöket. Mind árban és minőségben kifogástalanok voltak koszorúik,külön köszönöm az időben történő kiszállítást.
Triesztből Klarissza

Klarissa
Koszonom! Mind az ot csokor gyonyoru volt es idoben erkeztek! A csaladom holgy tagjai odaig voltak NONAPKOR. udv: istvan Tampa florida

Istvan
Nagyon szepen koszonom a gyors szallitast, a fantasztikus szervizt maskor is Onoket fogom megkerni ha viragot szeretnek kuldeni.
Udvozlettel Havas Bela

Havas Béla
Kedves János!
Gyönyörű lett valóban!!!! Nagyon köszönök mindent! Üdvözlettel: Ildikó

Ildikó Hajnóczi
Gyönyörű csokor, pontos kiszállítás, segítőkész alkalmazottak, korrekt ár – engem meggyőztek 🙂 Legközelebb is Önöket választom! 🙂

Tünde
Sokan ajánlották már Önöket és meg kell mondjam a tegnapi napon voltam az üzletükben először és az a meglepetés ami ért még mindig a hatása alatt állok az árú kínálat a kiszolgálás és az árak minden várakozásomat felül múlták!!
Tegnap kaptam egy csodálatos csokrot és udvarias kiszolgálást szuper áron!!
Köszönöm,bár messze vagyok Önöktől,de egy új visszatérő vevőt kapnak személyemben.
Sz.Éva

Sz.Éva
Újra dicsérem önöket, ismét gyönyörü virágcsokrokat kaptunk. Kellemes és korrekt kiszolgálás, pontos házhozszállitás. Mindennel meg vagyok teljesen elégedve! Köszönöm! M. Zsuzsa

Móré Zsuzsa
Budapestről rendeltem egy csokrot egy nyíregyházai szállodai szobába. Az elképzelésemet email-en keresztül jutattam el. Nagyon kedvesek voltak, gyorsan válaszoltak. Az ár nagyon korrekt volt és a csokor a képzeletemet is felülmúlta. Öt nap után a virág még Pestre is eljutott. Köszönöm szépen. Tisztelettel..

Magyar Zsuzsanna
Többször rendeltem már házhoz is illetve a céges virágcsokrokat is tőlük vesszük évek óta. Minden alkalommal meg voltunk elégedve a szolgáltatásaikkal, utólag is köszönöm szépen. Szívesen ajánlom mindenkinek.

Czakó Gábor
Budapestről rendeltem telefonon egy csokrot Édesanyám részére. A telefon másik oldalán lévő Úr segítőkész, türelmes, mindent megold időben típus volt…így is lett! Időben, s gyönyörű csokrot kézbesítettek Édesanyám részére. Hozzáteszem reggel 10 órakor beszéltük le, s 14 órakor már anyukám megköszönte. Nyíregyházán előtte 3 virágküldővel beszéltem,ez a virág üzlet tudta 100%-os biztonsággal teljesíteni a kérésemet. Gratulálok a teljesítményhez!

Karacs Dóra
Nagyon szépen köszönöm a munkájukat!
Elértük a célt nagyon boldoggá tettük a nagymamámat és ez a legfontosabb! Este már fényképeket is fogok látni de biztos vagyok benne hogy gyönyörű a csokor. Már az összes szomszéd átment megnézni este pedig a család fog benne gyönyörködni.
Ma korán reggel köszöntöttem telefonon de persze akkor még nem mondtam neki semmit sem. Ma este fogok tudni vele hosszabban beszélni de tudom hogy nagyon meg volt hatódva tényleg nem számított rá.

Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítségüket és a profi megvalósítást! Egy szép emlékkel gazdagítottuk a drága nagyikámat annak ellenére hogy nem adhattam át személyesen.

Remélem még sok szép hasonlóan fontos dátumot fogunk a családban ünnepelni és lesz még alkalmam Önöktől rendelni!

További szép napot,

Barna Anikó

Barna Anikó
Le a kalappal a virágbolt előtt!Nagyon köszönöm a gyors,rugalmas ügyintézést!Anyukám nagyon örült a virágcsokornak amit önökkel küldtem neki,el is sírta magát!Azt mondta le is fotózza,csodaszép lett a csokor!Igazi meglepetés volt!Még egyszer köszönöm!Üdvözletem!
Anna

Vadálné Koppányi Anna
Nagyon szeretem ezt a virágüzletet! Mindig megbízhatóak, kedvesek a vásárlóval, és az árak is szimpatikusak! 🙂

Juhász Anita